trustpilot

jurken online kopen

 • Vóór 16 uur besteld:
  morgen in huis
 • Gratis retourneren
 • Advies nodig?
  Bel ons: 013 4687821

nieuwe collectie jurkjes

nieuwe jurkjes srndpty

Klantenservice

Bestellen


Product zoeken

Je kunt op verschillende manier zoeken naar jurkjes op de website van Dresses Only.

 • Zoeken op categorie
  In de verticale zoekbalk aan de linkerkant van de website, kun je zoeken in de verschillende productgroepen. Door op een categorie te klikken, krijg je alle artikelen te zien die we voor die categorie in de winkel hebben.
 • Zoeken op jurksoort
  In de horizontale zoekbalk bovenin de website, kun je jouw droomjurk zoeken. Let op! Met deze zoekbalk, vind je dus geen andere artikelen! Wel kun je heel precies de eigenschappen van jouw jurk bij elkaar zoeken. Je maakt een keuze uit een of meerdere eigenschappen en de resultaten verschijnen op de volgende pagina.
 • Zoeken op trefwoord
  Rechts bovenin de website kun je zoeken op trefwoord. Vul hier de eigenschap of de maat in van het artikel waarnaar je op zoek bent. Op de volgende pagina worden alle relevante artikelen gepresenteerd.
 • Maat en kleur bepalen
  Wanneer je op het artikel van je keuze klikt, kun je de overige details bepalen, zoals bijvoorbeeld de maat en de kleur. Op deze pagina vind je ook de fotogalerij, waar je de verschillende foto’s van het artikel kunt zien.

Bestelling plaatsen
Bestellen op Dresses Only is handig en snel en bestaat uit de volgende stappen:
 • Vanuit je shoppingbag (rechtsboven in beeld) kun je klikken op "Verder met betalen" om je bestelling af te ronden.

 • In de volgende stap kun je je adresgegevens invullen die we nodig hebben om je bestelling te versturen. Indien gewenst kun je hier een afwijkend verzendadres invullen. Je ontvangt dan de bevestiging per e-mail, maar de bestelling wordt ergens afgeleverd, bijvoorbeeld op je werk of direct bij degene voor wie het pakketje is bestemd.

 • Controleer je bestelling. Hier kun je de bestelde artikelen en je gegevens nog eens controleren voordat je verder gaat met de betaling.

 • Betalen op Dresses Only kan via iDeal (online betalen), creditcard of PayPal. In dat laatste geval ontvang je van ons de gegevens voor de overschrijving per e-mail. Als je direct online betaalt met iDeal, PayPal of creditcard en je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst, dan versturen wij je bestelling altijd dezelfde werkdag.  

 • Als je de betaling hebt afgerond dan ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Hierin staan alle gegevens van je bestelling. Controleer deze gegevens altijd goed. Mocht je een verkeerd adres hebben opgegeven, dan ben je hiervoor zelf aansprakelijk en dragen wij geen verantwoording over verkeerd afgeleverde pakketten.

Voorraad
Bijna alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dus zeer korte levertijden! Van alle items die in de shop staan, mag je verwachten dat ze op werkdagen al dezelfde dag worden verzonden. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan ontvang je hiervan tijdig bericht.

Voorwaarden
Dresses Only heeft haar Algemene Voorwaarden voor jou online gezet, zodat je deze te allen tijd kunt inzien. Klik hier voor de voorwaarden van Dresses Only.
Wil je meer informatie over artikelen, een bestelling of Dresses Only zelf? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@dressesonly.nl  

Klik hier voor onze veelgestelde vragen.