trustpilot

Een moment voor jezelf op de bank, in de trein of in je pauze. Surfen en scrollen naar een mooie aanwinst voor je garderobe. Heerlijk! Bij Dresses Only vind je niet alleen een jurk die je prachtig staat. Shoppen in onze winkel voelt goed. En we vertellen je graag waarom!
 

  1. Van ons team mag je persoonlijke betrokkenheid verwachten. Altijd. Jij bent onze inspiratie! We denken aan jou als we jurkjes voor onze collectie uitzoeken en ontwerpen maken voor ons eigen merk SRNDPTY. Bij het verbeteren van processen ben je steeds in onze gedachten. En gaat er een keer wat mis, juist dan doen we er alles aan om snel de beste oplossing te bieden.
  2. Bij Dresses Only shop je veilig. We beschikken over het Webshop Keurmerk, je betaalt (iDeal, creditcard of PayPal) via de versleutelde verbinding met onze betaalpartner Buckaroo, verkozen tot beste specialist voor webshopbetalingen in Nederland.  
  3. Heb je vragen, over wat dan ook? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Je krijgt advies van een van onze vaste teamleden, vrouwen die onze jurkjes elke dag zien en voelen. Ze geven je een eerlijk antwoord en helpen bij het maken van een keuze.
  4. Wij beloven je een correcte afhandeling van je bestelling. In ons eigen magazijn pakken we zelf alle bestellingen met de grootste zorg in en controleren we alle kledingstukken voordat we ze verzenden.   
  5. We weten dat jij je nieuwste aanwinst graag zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom hebben we altijd alles wat je bestelt direct op voorraad. We versturen het op werkdagen al dezelfde dag. In Nederland word je pakket vrijwel altijd al de volgende dag bezorgd, in België binnen twee werkdagen.
  6. Wil je je bestelling retourneren? Ook dat mag geen gedoe zijn! Het retouretiket hebben we al voor je uitgeprint en in de doos gedaan. Kwestie van opplakken en je pakket inleveren bij het postkantoor.
  7. Wij luisteren écht naar je wensen. Dresses Only bestaat voor jou en we willen alleen maar beter worden in wat we doen. Hen je opmerkingen of verbetersuggesties? Mail of bel ons, stuur een tweet of een berichtje op Facebook. Als jij de moeite neemt om met ons mee te denken, is het voor ons vanzelfsprekend dat we jouw tips serieus nemen en kijken wat anders of beter kan.
  8. We doen ons best om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. We kopen klein in en produceren kleinschalige collecties, om zo verspilling te voorkomen. Wanneer we nieuwe merken aan onze collectie toevoegen, kijken we kritisch naar hun beleid op het gebied van duurzaamheid en eerlijke arbeid. Ons eigen SRNDPTY productieatelier staat in Nederland. Zo weten we zeker dat de vakmensen die onze jurkjes maken, een eerlijke beloning krijgen.

Een goed gevoel gekregen?