trustpilot

Avondjurken

avondjurken online kopen

 

Avondjurken online kopen

Avondjurken shoppen, dat is een feest! Want er staat dus binnenkort iets heel speciaals te gebeuren. Een bijzondere avond, een feerieke omgeving, speciale mensen die hun best hebben gedaan om er fantastisch uit te zien: en daar ben jij in je bijzondere avondjurk. Het feest kan gaan beginnen! Je fantaseert er nu al over, maar eigenlijk ben je nu nog bezig met het vinden van de perfecte shop met al die draagbare en betaalbare avondjurken. Stop  met zoeken... Bij Dresses Only vind je een uitgebreide collectie met kleurrijke avondjurken. geschikt voor elke stijl, elke smaak en elke portemonnee. Niets staat jou nog in de weg om een geweldige avond te beleven!

 

Avondjurken: maak je keuze 

Wanneer je avondjurken gaat shoppen, is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen. Bekijk eerst de uitnodiging en de dresscode die erop staat. Jouw avondjurk moet je daar namelijk op afstemmen. Zo ben je wel het stralende middelpunt van de avond, maar zal jouw avondjurk niet te spannend of te saai zijn. Tegenwoordig bevatten veel uitnodigingen voor een feest ook een dresscode of kledingvoorschrift. Deze vertellen wat er van je verwacht wordt op het gebied van kleding. Draag je op zo'n moment avondjurken? De belangrijkste dresscodes zijn: 

Avondjurken bij white tie

Dit is verreweg de meest chique dresscode waarbij je met avondjurken echt over de top mag gaan. Deze jurken zijn lang, het decolletee mag diep zijn en als je wilt mag je lange handschoenen bij de avondjurk dragen. Wow, het lijkt wel een sprookje! De white tie kledingvoorschriften zie je vaak bij formele feesten en officiele gebeurtenissen en ceremonies. Eenvoud staat centraal bij echte lange avondjurken. Het zijn vaak subtiele details, zoals een bijzondere stof, een ingeweven print, een mooie draperie die zorgt voor een feestelijk en exclusief effect van de avondjurk. De outfit van de heer is overigens ook zeer belangrijk, dus zorg ervoor dat je date ook tot in detail fantastisch is gekleed. 

avondjurken onlineavondjurken  avondjurken  

 

Smoking of black tie 

Iets minder formeel, maar nog steeds erg chic zijn de kledingvoorschriften voor black tie. Avondjurken horen erbij, dat mag lang of kort zijn. Je mag dus een jurk kiezen waar jij je helemaal happy in voelt. Kies voor een sexy en aantrekkelijke look, maar de nadruk ligt niet op het decolletee. Halflange handschoenen zijn toegestaan en geven je avondjurk een extra touch. Avondjurken tijdens white tie mogen best wat uitgesproken zijn bijvoorbeeld door bijzonder materiaalgebruik of apart ontwerp. Houd je meer van eenvoud, zoek dan de glamour in mooie accessoires zoals een statement ketting of een bijzondere armband. Ook helemaal trendy: een haaraccessoire! 

   avondjurken

 

Avondkleding

Als je dit op een uitnodiging leest, dan vinden gastheer en gastvrouw het fijn als je feestelijk gekleed komt. Je kan daarbij helemaal naar eigen smaak je avondjurk uitkiezen. Alles mag: lange galajurken, korte jurken, zachte kleuren of juist een jurk met uitbundige print. Ook mag je high end designer kleding dragen. Dat is natuurlijk sowieso fabulous, al past dat niet bij elke portemonnee. Ook echt een statement: een women's tuxedo! Daar moet je wel echt lef voor hebben, maar het kan!

 

Avondjurken en cocktail dresscode 

Kies je eigen smaak, ga voor uitbundig feestelijk als de dresscode cocktail is. Draag een cocktailjurk die lekker vrouwelijk is en combineer je avondjurk met sprekende accessoires. Cocktailjurken mogen best wel pittig zijn, bijvoorbeeld strapless of lekker kort. Door je avondjurkje te combineren met een opvallende ketting of sprekende hoge hakken, sla je de spijker op z'n kop en creeer je je eigen feestelijke outfit. Klik hier om de korte jurken van DressesOnly.nl te bekijken. Klik hier voor alle zwarte avondjurken. Bij deze look hoort ook een spicy kapsel. Ga voor mooi opgestoken of juist nonchalanter en los met superopvallende oorbellen. Dan heb je qua accessoires verder weinig nodig, maar laat je wel een stuk persoonlijkheid zien. Onmisbaar bij deze dresscode, de juiste shapewear

avondjurken


 Zoek je een andere jurk dan een avondjurk? Bezoek een van onderstaande collecties.