trustpilot

Zomermode 2011 dames | Zomerkleding online kopen

De zomer van het jaar 2011 is nog niet van start, maar de nieuwste zomermode ligt al wel in de winkel. Dames, let op! De zomermode van 2011 is heel divers, dus het wordt lastig kiezen. Welke trends in zomerfashion wil jij dit jaar dragen? Zie hier de belangrijkste trends in zomermode voor vrouwen. Natuurlijk kun je ook direct de collectie zomermode van Dresses Only bekijken.

zomermode 2011 dames

Natuur als inspiratiebron
Zomer 2011 staat in het teken van de natuur, dus ook de zomerkleding voor dames laat deze trend zien. De dierenprint was natuurlijk al een hit, maar in de zomer zijn aardse tinten heel prominent aanwezig en wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen. Op de catwalk was zelfs zomermode met hout- en steenprints te zien! Bekijk hier de jurken met prints.

Minimalisme
Less is more, dat zal je zien dames, in de zomermode van 2011! Denk aan stugge materialen in lichte tinten, geen franjes, eenvoudige designs en strakke lijnen. De stijl waar Calvin Klein zo bekend over is zie je in de zomermode overal en nergens terug. Bekijk bijvoorbeeld onze zwarte jurkjes met eenvoudig design.

Ruige boerderij
In de VS is de trend al een tijdje hot en hij waait ook stiekem over naar ons. In de 2011 zomermode zie je frivole jurkjes met bloemprints, sprekende ruitjes, primaire kleuren en pure materialen.

Seventies
2011 wordt ook de zomer met fashion met sprekende prints en typische seventies kleuren als oranje, paars en groen. Lange jurken, wijde pijpen: de zomermode voor 2011 is een tikkeltje disco. Swingen!

Benieuwd naar de zomerse jurkjes van Dresses Only? Bekijk de collectie zomerjurken nu.