.

Webshop keurmerk
cart

Geen items.

Werken bij Dresses Only

Dressesonly.nl is de online jurkenspecialist in Nederland. Vanuit Tilburg werd een klein en zeer gedreven team dagelijks met veel passie voor de nog altijd groeiende klantenkring. Voor ons als kleine speler staat creativiteit centraal. Met een onderscheidende, persoonlijke aanpak eisen we ons plekje op in de grote markt vol fashionwebshops. 

Vanaf medio juli/augustus 2014 zijn wij op zoek naar een:  

Allround stagiair webwinkel damesfashion (mbo of hbo-niveau)

Wat voor taken kun je bij Dresses Only verwachten? 

-       Meedenken over acties, promotiemogelijkheden en het optimaliseren van onze shops

-       Controleren en verwerken van inkomende goederen

-       Voorbereiden en assisteren bij productfotografie

-       Het schrijven van leuke online teksten voor onze blog, social media etc.  

-       Onderhouden en updaten van de webwinkel in het softwaresysteem Magento 

-       Verzorgen van klantenservice (e-mail, chat en telefoon) 

-       Assisteren bij dagelijkse verwerking en verzending van de bestellingen


Over de stage
De stage betreft een meeloopstage, waarin je kennis maakt met alle facetten van een online winkel. Dat betekent dat je als een volwaardig teamlid functioneert en dus assisteert bij de dagelijks voorkomende werkzaamheden en/of deze zelfstandig uitvoert. Er is daarnaast veel ruimte om je eigen talenten en ideeën te ontplooien. Sterker nog, wij verwachten van je dat je ons voedt met frisse ideeën vanuit jouw eigen achtergrond. Je  maakt ook kennis met al die belangrijke organisaties en mensen die bij onze processen betrokken zijn. Kortom, je leert alles over het functioneren van een online shop.  

De kandidaat
Wij zoeken een jonge enthousiasteling met een passie voor fashion en lifestyle met een mode- of communicatie/marketing gerelateerde opleiding op mbo- of hbo-niveau. Online shoppen is helemaal jouw ding en je weet wat er op het internet te vinden is. Tijdens een stage wil je je graag breed oriënteren en werken in een klein team waarin je zelf echt verantwoordelijkheden krijgt en dus ontzettend veel kan leren. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent minimaal vier dagen per week beschikbaar. Ben je goed in tekstschrijven en heb je enige ervaring met grafische vormgeving of PhotoShop, dan is dat een pre.

Over Dresses Only 
Dresses Only wordt gerund door twee zussen (32 en 35) met een passie voor mode en veel ervaring in de online wereld en marketingcommunicatie. In eigen huis wordt het gehele proces voor de webwinkels doorlopen. Dat betekent dat inkoop, logistiek, fotografie, content, webdesign, internetmarketing, pr, sales, customer care en distributie allemaal vanaf één locatie worden ingevuld. Hierin hebben we bovendien sterke partnerships, bijvoorbeeld met een eigen pr-bureau en een internetmarketingbureau dat ons ondersteunt in online vindbaarheid en online adverteren. We zijn een kleine speler, maar hebben grote ambities. Nederland is ons belangrijkste werkveld, maar ook de Vlaamse markt is belangrijk. 

Solliciteren
Is deze stagefunctie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatie en cv naar: miriam@dressesonly.nl. Natuurlijk kan je ook met ons bellen (013-4687821) of mailen als je vragen hebt over de vacature.  Onze shop is gevestigd in Tilburg, nabij station Tilburg Universiteit. 

www.dressesonly.nl

  

 

Mis geen actie meer! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg direct 5 euro shoptegoed!
Klanten over Dresses Only

jurken e-book