.

Webshop keurmerk
Jurken winkelwagen

Geen items.

Werken bij Dresses Only

 


Webshop Dressesonly.nl bereikt sinds het voorjaar van 2014 retailers met het eigen label SRNDPTY dat in de webshop al enkele jaren direct aan de consument wordt verkocht en volledig wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het best verkochte merk in onze shop bestaat uit een steeds wisselende collectie jurken, jasjes/blazers en accessoires, allemaal uit voorraad leverbaar. Vanuit onze showroom (Tilburg) en via winkelbezoek laten we winkeliers kennismaken met de producten die vervolgens direct in de webshop besteld kunnen worden, zonder minimale afname, levertijden of verplichte voororders. Ter aanvulling van het bestaande team en ter uitbreiding van het klantenbestand en relatiebeheer zoeken wij per direct:

Sales agent uur per week (fulltime/parttime met thuisbasis Tilburg) 

Wat ga je doen? 
Vanuit onze showroom in Tilburg werk je aan de uitbreiding van het klantenbestand, met name in Zuid-en Midden-Nederland. Je doet acquisitie, nodigt prospects en klanten uit in onze showroom en/of bezoekt hun winkels. Daarnaast benader je ze proactief zodra er nieuwe producten in de webshop staan. Ook handel je klachten af en vertaal je wensen van winkeliers door naar de interne organisatie, zodat ontwerp en productie hier op afgestemd kunnen worden. 


Wie ben jij? 
We zoeken een gedreven en oprecht en down to earth salestalent met eventueel ervaring (1-3 jaar) en een netwerk in het damesmode middensegment, bij voorkeur in Zuid-Nederland of het talent om dat snel op te bouwen. Je ziet het als een uitdaging om retailers enthousiast te maken over ons verfrissende concept, door de voordelen ervan te benadrukken en ze te stimuleren hier gebruik van te maken. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht aan de doelen die zijn geformuleerd. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 


Wat bieden wij? 
Naast een marktconforme beloning en de kans om aan de basis te staan van een nieuw concept, bieden we je een inspirerende werkplek in een jong en gezellig team met veel ambities. Je maakt kennis met e-commerce in al zijn facetten en leert veel over collectieontwikkeling en productie. Wij staan open voor een samenwerking op freelance basis of in loondienst, eventueel op termijn aangevuld met een commissieregeling. Werktijden- en dagen zijn in overleg. 

Iets voor jou? 
Klim dan in de pen en stuur je motivatie en CV met pasfoto vóór 1 oktober 2014 naar:  Dressesonly.nl, Miriam Swaans via miriam@dressesonly.nl. Heb je vragen? Stel die dan bij voorkeur ook per mail of bel met 013-4687821. Kijkje op onze website nemen? Bezoek http://wholesale.dressesonly.nl of http://www.dressesonly.nl voor de consumentenshop. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

srndpty

logo

     

 

 

Mis geen actie meer! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg direct 5 euro shoptegoed!
Klanten over Dresses Only

jurken e-book