• Vóór 16 uur besteld: morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 100 euro
  • Gratis retourneren
  • Advies? 013 46 87 821

Werken bij Dresses Only

Allround Webshop Medewerker (32-40 uur, locatie: Tilburg) 

Ben jij een (administratieve) multitasker die houdt van mode, pietjeprecies kan werken en de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift? Kan je je inleven in klanten en hun wensen en ben je van nature iemand die een ander graag helpt en de mouwen opstroopt? En ben je ook als het gaat om internet en computers handig en leergierig? Dan is onze leerwerkplek via Startersbeurs (let op, met beperkte vergoeding, bekijk hier alle voorwaarden) met uitzicht op een vaste baan zeker iets voor jou en kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten. 

Dresses Only is een in Tilburg gevestigde webshop met een jong en enthousiast team. Naast bekende merken zoals Vanilia, Pieces en Little Mistress hebben we ook een eigen label (SRNDPTY) dat we verkopen aan consumenten en winkeliers. 

Tijdens je leerwerkplek (waarbij je mag rekenen op onze inzet om jou veel te leren) houd je je onder andere bezig met: 

- Het administratief voorbereiden en verwerken van orders en retourzendingen 
- Het beantwoorden van alle voorkomende klantvragen per telefoon en e-mail 
- Het verkoopklaar maken van onze modeproducten, waaronder het uploaden in ons webshopsysteem Magento 
- Het ondersteunen van marketingactiviteiten, dus het voorbereiden van e-mailnieuwsbrieven, het aandragen van ideeën, het verzamelen van beeldmateriaal, het assisteren bij fashionshoots etc.
- Het meehelpen bij het inpakken van bestellingen en het verwerken van retouren in ons magazijn

Bijzonderheden:
Tijdens leerwerkplek (duur: 6 maanden) krijg je een vergoeding van 500 euro per maand via Startersbeurs. De plek biedt uitzicht op een vaste baan met regulier salaris (na 6 maanden) en zorgt ervoor dat je met de juiste begeleiding binnen korte tijd de fijne kneepjes van het vak leert en veel over de modeindustrie en e-commerce te weten komt. Eerdere startersfuncties binnen ons bedrijf hebben concreet tot een vaste baan geleid. Je bent minimaal vier, maar graag vijf dagen per week beschikbaar.

Iets voor jou?
Lijkt het jou wel wat, elke dag omringd zijn met mode en heel veel vrouwelijke klanten blij maken met de mooiste kleding en de allerbeste service? En kan je niet wachten om in de wereld van e-commerce te duiken en heel veel te leren in een korte tijd? Voldoe je bovendien aan de vereisten van Startersbeurs en ben je bereid via deze beurs te investeren in je carriere? Dan ontvangen wij heel graag jouw motivatie met CV. Deze mag je sturen naar Miriam Swaans: miriam@dressesonly.nl. Ook als je vragen hebt, kun je haar per e-mail bereiken. Indien je niet via Startersbeurs aan de slag kunt of wilt heeft het geen zin om te reageren. 

 

 

 

 

 

 

srndpty

 

     

 

 

Klanten over Dresses Only

jurken e-book