• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf 100 euro
  • Gratis retourneren
  • Advies? 013 46 87 821

Werken bij Dresses Only

Backoffice webshop medewerker (24 uur: ma t/m wo, locatie Tilburg) 

Ben jij een (administratieve) multitasker die houdt van mode, pietjeprecies kan werken en de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift? Kan je je inleven in klanten en hun wensen en ben je van nature iemand die een ander graag helpt en de mouwen opstroopt? En ben je ook als het gaat om internet en computers ervaren en leergierig?  

Dresses Only is een in Tilburg gevestigde webshop met een jong en enthousiast team. Naast bekende merken zoals Vanilia, Pieces en Little Mistress hebben we ook een eigen label (SRNDPTY) dat we verkopen aan consumenten en winkeliers. Vanwege zwangerschapsverlof zoeken wij van 1 oktober 2015 tot 1 maart 2016 een tijdelijke collega. 

Je houdt je tijdens de werkzaamheden onder andere bezig met: 

- Het administratief voorbereiden en verwerken van orders en retourzendingen 
- Het beantwoorden van alle voorkomende klantvragen per telefoon en e-mail 
- Het verkoopklaar maken van onze modeproducten, waaronder het uploaden in ons webshopsysteem Magento 
- Het ondersteunen van marketingactiviteiten, dus het voorbereiden van e-mailnieuwsbrieven, het aandragen van ideeën, het verzamelen van beeldmateriaal, het assisteren bij fashionshoots etc.
- Het meehelpen bij het inpakken van bestellingen en het verwerken van retouren in ons magazijn

Wie zoeken wij? 
Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau (bij voorkeur een richting in detailhandel, mode of commercie) en enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met digitale systemen en hebt uitgebreide kennis van Microsoft Office en Outlook. Heb je ervaring met Magento, dan is dat een pre. Belangrijk is dat je beschikbaar bent op maandag, dinsdag en woensdag. 

Wat bieden we jou?

Een dynamische functie met een marktconforme beloning, waar je als klantgerichte professional volledig je ei kwijt kunt. Je gaat werken met de nieuwste technologieen op het gebied van e-commerce. En natuurlijk mag je jezelf omgeven met de mooiste modecollecties. Maar wat vooral belangrijk is dat je in ons kleine en jonge team alle kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Onze cultuur is persoonlijk en informeel, maar we zijn allemaal ontzettend gedreven om het beste resultaat voor onze klant neer te zetten. Past dat bij je? Dan voel je je zeker als een vis in het water bij Dresses Only.   

Iets voor jou?
Lijkt het jou wel wat, elke dag omringd zijn met mode en heel veel vrouwelijke klanten blij maken met de mooiste kleding en de allerbeste service? En ben je beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag? Dan ontvangen wij heel graag jouw motivatie met pasfoto en CV. Deze mag je sturen naar Miriam Swaans: miriam@dressesonly.nl.  

 

 

  

 

srndpty

 

     

 

 

Klanten over Dresses Only

jurken e-book