.

Webshop keurmerk
Jurken winkelwagen

Geen items.

Werken bij Dresses Only

 

Met ingang van januari/februari zijn wij op zoek naar een stagiair met een opleiding op het gebied van grafisch ontwerp en een neus voor fashion.

Grafisch talent met een neus voor mode (mbo/hbo-niveau)

Dressesonly.nl is een toonaangevende fashionwebshop gevestigd in Tilburg. Naast een brede collectie jurken van bekende merken, hebben we ook een eigen merk dat volledig in Nederland geproduceerd wordt en inmiddels veel fans heeft.  In een compact team zijn we voortdurend bezig om onze klanten en community te inspireren. Hiervoor zetten we diverse middelen in zoals social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest), e-mailnieuwsbrieven, onze eigen blog en natuurlijk de webshop zelf. Een centrale rol is weggelegd voor interessante content, combinaties van tekst en beeld die mensen triggert om de shop te bezoeken en een aankoop te doen. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een grafisch vormgever en natural born fashionlover met een oog voor compositie, trends en design.  

Wat bieden we jou?
Gedurende het half jaar leer je alles over het reilen en zeilen van een webshop, krijg je inzicht in online marketing (e-mail, zoekmachineoptimalisatie, conversie, Google Analytics) en leer je vooral hoe grafisch ontwerp een bijdrage kan leveren aan het verhogen van het rendement. Onze webshop is gebouwd in Magento, ook hiervan leer je de belangrijkste aspecten. Wat ga je bij ons doen?

Grafisch ontwerp van nieuwsbrieven, styleupdates en looks, online banners en drukwerk

Aan de slag met het bedenken en maken van social media posts met behulp van de producten en beschikbaar materiaal in onze webshop  

Fotografie en vormgeving van producten en looks (in blogsfeer, real life, snapshots, creatieve composities, zoomfoto’s etc)

Grafisch invulling geven aan acties omtrent speciale thema’s en kalendermomenten

Grafische content maken voor thema’s zoals dresscodes, de werking van shapewear, trends op het gebied van jurkjes, accessoires, kleuren etc.


Wie zoeken wij?
Een echte fashionminded duizendpoot die de wereld van fashion, bloggers en trend op zijn of haar duimpje kent en precies weet op welke manier je het juiste fashiongevoel vertaalt naar beeld en ontwerp.

Aantoonbare ervaring met Photoshop, Indesign en andere relevante ontwerpprogramma’s, bij voorkeur in relatie tot fashion  

Ervaring met fotografie en fotobewerking (opleiding – cursus is een pre)

Een creatieve geest en een vlotte pen  (correct Nederlands is belangrijk!)

Minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende 5 maanden of langer

Daarnaast is het ontzettend van belang dat je iemand bent die initiatief neemt en proactief aan de slag gaat met alle mooie spullen die we in onze shop hebben. Je krijgt daarin veel vrijheid, maar gelijktijdig ook alle support die nodig is om je stage goed uit te voeren.    

Solliciteren?
Stuur je motivatie en CV naar jolanda@dressesonly.nl. Laat vooral op je eigen, creatieve manier zien dat jij over bovenstaande kwaliteiten beschikt.

 

 

 

 

 

 

srndpty

logo

     

 

 

Mis geen actie meer! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg direct 5 euro shoptegoed!
Klanten over Dresses Only

jurken e-book