.

Webshop keurmerk
cart

Geen items.

Vanilia Jurken

Vanilia online kopen

per pagina
per pagina

Vanilia online bestellen

Vanilia is een supervrouwelijk en uniek Nederlands modelabel. Al jaren domineert het merk de Nederlandse modewereld met jurken, blazers en andere kleding van de mooiste kwaliteit en unieke dessins en designs. De jurken van Vanilia shop je ook bij Dresses Only. De collectie jurken van Vanilia online is uniek, gevarieerd en bovendien zeer actueel. Maandelijks vind je in de shop de nieuwste Vanilia jurkjes. Vanilia hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen. Daarom worden alle kledingstukken onder zeer strenge controle geproduceerd. Hierbij is veel aandacht voor de kwaliteit van materialen en de productie, maar zeker ook voor de arbeidsomstandigheden van de vakmensen die de kleding maken. De Vanilia fabriek die in Turkije staat, geldt als een van de meest verantwoorde productielocaties die er zijn. Zo wordt het personeel beloond volgens Nederlandse cao. Dat zorgt ervoor dat het kopen van een Vanilia jurkje je ook een goed gevoel geeft.

Vanilia trends voor 2014

Ben je benieuwd welke trends Vanilia in 2014 voor ons in petto heeft? Wij ook! Zeker weten dat de highlights van de internationale modecatwalks ook weer in de Vanilia collectie terugkomen. Je kunt ze op je gemak online bekijken en bestellen. Het voordeel van Vanilia shoppen bij Dresses Only is dat we snel bezorgen (binnen 1 dag). Bij weinig andere shops worden Vanilia jurkjes zo snel geleverd.

Snel en veilig Vanilia shoppen

Je hebt je ideale Vanilia dress gevonden en in je shoppingbag geplaatst? Mooi zo! Met een paar muiskliks heb je ook echt een bestelling geplaatst. Dat gebeurt via een beveiligde verbinding, dus je privacy is altijd gewaarborgd. Blijkt je aankoop na ontvangst toch niet helemaal wat je had verwacht? Jammer, maar geen probleem. Ook bij sale items mag je alles gewoon terugsturen. Gebruik hiervoor heel handig de service van PostNL of Kiala. Je geld wordt gewoon teruggestort. Nu is het tijd om naar de collectie te gaan, laat je verleiden door al dat prachtigs van Vanilia. 

vanilia jurken   vanilia 2014  vanilia webshop

Vanilia jurken
Vanilia outlet

Mis geen actie meer! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg direct 5 euro shoptegoed!
Klanten over Dresses Only

jurken e-book