.

Webshop keurmerk
Jurken winkelwagen

Geen items.

soaked in luxury jurken

Soaked in Luxury online kopen

per pagina
per pagina

Soaked in Luxury online bestellen

Soaked in Luxury is een merk van Deense bodem dat houdt van pure en natuurlijke kleuren, speelse ontwerpen en een scherpe, jonge vrouwelijke stijl. De prints van Soaked in Luxury zijn uniek, tikkeltje bohemien en altijd playful. De Soaked in Luxury cardigans hebben een verfijnde kwaliteit en subtiele details. Kortom, Soaked in Luxury houdt net als Dresses Only van vrouwelijke jurken en lovely fashion.

Het van oorsprong Deense merk Soaked in Luxury staat voor vrouwelijke, sexy kleding met het oog op de échte city girl. De brug slaan tussen highstreet en modemerken, dat is de missie waarmee ze enkele jaren geleden zijn gestart. Dit uit zich in het de betaalbare prijzen, omvang en snelle levering die we gewend zijn van de highstreet en het individualisme, uiterlijk, design en de vele details die de kledingmerken eraan toevoegen. Jonge, ambitieuze vrouwen, in de leeftijdsklasse 25 tot 35, die de combinatie betaalbaarheid en laatste trends wel kunnen waarderen, zullen zich aangetrokken voelen tot dit merk. Vrouwen waarvan shoppen en mode een groot deel uitmaken van hun dagelijkse leven. Misschien woont ze wel niet in de grote stad, toch leeft ze het leven van een echte stadse vrouw. Pure, natuurlijk kleuren worden samengebracht met een grote variatie aan materialen met creatieve details en de zogenoemde cosmopolitan flair. Verfijnde kwaliteit, stadse fashion en speelse ontwerpen, dat zijn de kernbegrippen. Kortom, de producten van Soaked in Luxury zijn een echte luxe voor het oog.

Dresses Only is gek op Soaked in Luxury vanwege de grote varieteit aan stijlen, het snelle inspelen op de trends en de verschillende karakters van de jurkjes. Soms zijn ze gekleed, dan weer feestelijk en in andere gevallen supertrendy. Kortom, hoe je je ook voelt als vrouw: hou je van jurken dan hou je van Soaked. Kan niet missen!  

Bekijk de collectie jurken van Soaked in Luxury nu. Ben je nog aan het rondkijken? Bekijk dan de verschillende merken! 

Ana Alcazar jurken 
Vanilia jurken
Serendipity jurken
Eroke jurken
Little Mistress jurken
Queen Mum jurken 
Studio Mo Blazers 
Tramontana jurken

Mis geen actie meer! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg direct 5 euro shoptegoed!
Klanten over Dresses Only

jurken e-book