.

Webshop keurmerk
cart

Geen items.

Cocktailjurken

cocktailjurken

Cocktailjurken online bekijken omdat er een feestje in je agenda staat? Een op en top fashionable partydress hoort daar natuurlijk bij! Perfecte cocktailjurken hebben een aantal kenmerken. Ze lenen zich perfect voor geklede, maar niet al te formele feestjes waar ruimte is om je vrouwelijkheid extra te benadrukken. Cocktailjurkjes mogen in tegenstelling tot echte galajurken kort zijn. Met een cocktailjurkje moet je bijvoorbeeld een swingend dansje kunnen wagen. Wist je trouwens dat het Christian Dior was die voor het eerst de term cocktailjurk gebruikte? Het soort jurk stamt dus al uit de jaren veertig van de vorige eeuw. In de Dresses Only shop vind je alleen trendy items van nu. Shop hier direct je cocktailjurk online! 

Geweldige cocktailjurkjes

- zijn gemaakt van in het oog springende stoffen. Denk aan cocktailjurken met een special print of gemaakt van satijn of zijde.

- hebben een fantastische kleur, die de party nog fleurig en succesvoller maakt omdat jij er bent. Kies voor jouw cocktailjurk altijd een kleur die matcht met je huidskleur.

- hebben een camouflerende en looksversterkende uitstraling. Oneffenheden worden verdoezeld, je pluspunten komen beter uit. Je zult stralen in je cocktailjurk.

- zijn sexy, supervrouwelijk en hebben een sprekend silhouet. 

- zitten fantastisch en zorgen dat je de hele party night long kunt swingen en vrij kunt bewegen! 

cocktailjurk scarlet                     cocktailjurk

 

Een cocktailjurk uitkiezen
Belangrijke tips bij het uitzoeken van de ultieme cocktailjurk:

- Heb je donker haar, selecteer dan een donkere cocktailjurk voor jouw avond uit  
- Heb je donker haar en lichte ogen, dan staat een donkere partydress met lichte accenten zeker fantastisch
- Heb je een lichte huid licht haar, dan zul je stralen in een cocktailjurkje in een lichtere kleur 

Heel wat kleuren staan iedereen mooi. Het is bijna altijd oke om een cocktailjurk te bestellen in kleuren als gebroken wit, koraalrood, lavendelblauw, turkoois, zwart en grijsblauw.

    rihanna cocktailjurk             cocktailjurk

Mis geen actie meer! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg direct 5 euro shoptegoed!
Klanten over Dresses Only

jurken e-book